Forside * Nyheder

Så er Windows 8 færdigt


Windows 8 – det første Windows-operativsystem optimeret til berøringsfølsomme skærme – er nu så godt som færdigt.Det tyder på, at Microsoft er færdig med at skrue på Windows 8 – den færdige version har angiveligt fået nummer 8888


Er du typen, der har et MSDN eller TechNet-abonnement, så kan du se frem til at kunne downloade en færdig udgave af Windows 8 om få uger.


Det forlyder nemlig, at Microsoft er så tilfredse med den seneste udgave af Windows 8, at softwaregiganten er klar til at frigive den til udviklere, pc-producenter og samarbejdspartnere.


Skal vi tro rygtesnakken på nettet, så er build nummer 8888 blevet erklæret kandidat til RTM, hvilket er en god gammeldags forkortelse for Release to Manufacturing.


Microsoft frigiver normalt RTM-kode til udviklere efter en uge eller to, og derefter finder softwaren hurtigt frem til entusiaster og nørder verden rundt.


Softwaregiganten har allerede annonceret, at Windows 8 bliver lanceret den 26. Oktober, og Microsoft har netop også annonceret datoen for sin kommende udviklermesse; Build. Den løber af stablen den 30. oktober.

Annonce:
Her på recordere.dk elsker vi en god dialog. Blot det holdes i en pæn tone, uden personhetz og indenfor emnet. Tak fordi du bidrager positivt. Kommentarer modereres.