Forside Nyheder

Her er den første iPad-prototype


 


Den første iPad var noget tykkere og mere i stil med de gamle iBook end den nye, slanke model. Det viser en ny afsløring af dokumenter i krigen mellem Samsung og Apple.


I december sidste år blev Apples chefdesigner, Sir Jonathan Ives, indkaldt til at afgive vidneforklaring i en af de mange patentretssager mellem Apple og Samsung. Det var Samsung, der indkaldte ham, men nu har denne handling givet Apple en fjer i hatten gennem mere omtale. I forbindelse med vidneforklaringen fremlagde Ives nemlig de første prototype-designs til iPad, og disse er nu kommet frem i en artikel fra amerikanske NetworkWorld.


Som man kan se på billedet ovenfor, var den første iPad langt mere tyk og rund end vi kender den idag. Det er ikke så mærkeligt, eftersom den blev lavet for over ti år siden i starten af årtusindet. Den er således også på linje med den design-æstetik, som Apple brugte på deres iBooks dengang. På billederne er der dog tale om en ikke-fungerende mock-up.


Som en sjov tilføjelse kan nævnes, at websitet Engadget citerer en kilde hos Anandtech for at mene, at denne prototype skulle køre med en Intel Pentium M-processor, hvilket betyder, at Apple allerede dengang var begyndt at overveje at droppe deres egne processorer.


Du kan læse mere på NetworkWorld, hvor du også kan se flere billeder.

Annonce:
Forrige artikelHTC går til angreb på Apple
Næste artikelTEST: DAB+ til bilen fra MAXIMUM.
Her på recordere.dk elsker vi en god dialog. Blot det holdes i en pæn tone, uden personhetz og indenfor emnet. Tak fordi du bidrager positivt. Kommentarer modereres.