Forside * Nyheder

HTC One-mobiler får Jelly Bean


HTC One X bliver opgraderet til Android 4.1. Og det gør lillebroderen, One S, også!


 


Det australske teleselskab, Telstra, bekræfter at HTCs One S og X-mobiler bliver opgraderet med Android 4.1.


Godt nyt til ejere af HTCs nye One-mobiler. I kan se frem til en opgradering til Android 4.1, også kendt som Jelly Bean. Det er i alt fald hvis vi sal tro det australske teleselskab, Telstra, der på sin webside meddeler, at HTC One S og X begge bliver udstyret med Googles spritnye operativsystem.


Der står intet om HTC One V, men man har vel lov til at håbe. Pt. er er det kun Googles egen Nexus 7-tablet og Nexus-smartphone, der har fået opgraderingen til Android 4.1, men det forventes at nye supermobiler som Samsung Galaxy S III også får opgraderingen.


Telstras webside siger intet om, hvornår Android 4.1 finder vej til One S og X, så vi anbefaler at du tanker op med masser af tålmodighed og tænker på noget andet indtil det bliver efterår ? eller vinter!

Annonce:
Her på recordere.dk elsker vi en god dialog. Blot det holdes i en pæn tone, uden personhetz og indenfor emnet. Tak fordi du bidrager positivt. Kommentarer modereres.