Forside Nyheder

iPods sidste krampetrækninger


I forbindelse med Apples fremlæggelse af sit kvartalsregnskab, der blev anset for værende skuffende af de fleste iagttagere, nævnte firmaet også i forbifarten, hvor mange iPods, firmaet sælger for tiden.


Selvom den overordnede tendens er, at iPod’en langsomt kravler ud mod afgrunden, har Apple ganske overraskende oplevet en bedre salgstal end forventet. Det er især salget af iPod Touch’er, der dominerer. Den udgør over halvdelen af de iPod-modeller, som Apple sælger for tiden.


I alt har Apple solgt 6,8 millioner iPods i sidste kvartal, hvilket er et fald i salget på ti procent. Den populære mp3-afspiller er den eneste produktlinje i Apples porteføje, der over flere kvartaler har oplevet konstant fald, så tendensen er klar. Apple havde dog forventet, at salget af iPods ville falde hurtigere, efterhånden som flere og flere køber iPhones i stedet, så firmaets chefer var overraskede over at tabet ikke var større.


Det var iPod’en, der grundlagde den succesbølge, som Apple har redet på lige siden dens lancering.

Annonce