Forside Nyheder

LG skal udvikle stort bøjeligt OLED display


Med en skærmstørrelse på 60″ bliver LG-displayet en del større end dette.


 


LG er udpeget af den koreanske regering, til at udvikle store bøjelige gennemsigtige OLED displays.


LG kommer til at spille en større rolle med udviklingen af fremtidens display-teknologier. Det står fast efter at den koreanske elektronikproducent har fået en opgave af den koreanske regering, omkring udvikling af OLED displays.


LG Display skal lede et konsortium der skal udvikle store bøjelige gennemsigtige OLED-displays. Konsortiet vil også inkludere Avaco som leverer udstyr til display-produktion. Det skriver Korea Herald.


Målet er at være klar med et Ultra High-Definition (8K) fleksibelt display på 60″ i år 2017.


Det højopløselige display vil dog næppe blive førstevalg til TV brug, men istedet tænkes det anvendt til tavler, skilte og opslag i bybilledet. Det kunne være som informationstavler på banegårde, busser, butiksvinduer og andet.


Men det vurderes at være en kæmpe industri for fremtiden. Regeringens mål er projektet resulterer i 840.000 nye jobs og en eksport på 340 mia. kroner.


LG vurderer at projektet kan være med til at fastholde koreas føring indenfor display-produktion i forhold til Kina.

Annonce