Forside * Nyheder

LGs 84-tommer 4K-tv kan nu købes


LGs 84-tommer flad-tv med 4K-opløsning kan nu købes ? i Sydkorea.? I Sydkorea, vel og mærke. Og i begrænsede eksemplarer


Har du en hybel i Sydkorea og masser af penge i lommen (det har du vel hvis du er dansk med en bolig i Sydkorea), så kan du snart indrette stuen med LGs fantastisk lækre 84-tommer store flad-tv med 4K-opløsning.


Firmaet præsenterede skærmen på CES-messen i Las Vegas tilbage i januar, og nu er koreanerne klar til at sælge vidunderet i begrænsede eksemplarer.


Skærmen byder på 3840 x 2160-pixel opløsning, og er altså klar til at levere film i superopløsning, når de engang finder vej til Blu-ray-skiverne. Gamere kan nyde 3D-spil i fantastisk kvalitet via en tilsluttet højtydende gaming-pc, men de mange pixel kan også bruges til at vise stereoskopisk 3D med passiv teknologi uden at du skal finde dig i 1080i.


Grundet de mange pixel, så får du stadigvæk 1080p, når du ser 3D-film, og det er vel og mærke spredt ud over hele 84 tommer.


Prisen kender vi intet til endnu, men hvis du er typen, der har behov for den slags information, så henvender denne skærm sig ikke til dig.

Annonce:
Her på recordere.dk elsker vi en god dialog. Blot det holdes i en pæn tone, uden personhetz og indenfor emnet. Tak fordi du bidrager positivt. Kommentarer modereres.