Forside Nyheder

Windows Phone 8-telefoner på gaden til november


Det lader ikke til at der alligevel bliver én stor, samlet lancering af Windows 8 og Windows Phone 8 til oktober, som mange ellers havde gættet på. Men det bliver tæt på.


Microsoft har ellers i flere omgange antydet, at vi kommer til at se de nye Windows Phone 8-enheder i butikkerne nogenlunde samtidig som Windows 8, og formodentlig også Surface rammer butikshylderne. Men nu siger rygter viderebragt af ZDnet, at insidere i branchen peger på, at de første Windows Phone 8-telefoner lander til november.


 Det er baseret på, at man forventer at sende RTM-versionen af Windows Phone 8 ud til telefonfabrikanterne i september, hvorved en lancering i oktober ikke vil kunne nås.


Eftersom vi kunne meddele igår, at den officielle lanceringsdato for Windows 8 er 26. oktober, vil der dog ikke være mange uger mellem de to lanceringer, uanset hvor sent i november, Windows Phone 8 lander. Man kunne sagtens forestille sig, at Microsoft vil annoncere begge dele ved den samme pressekonference, hvor Recordere vil gøre sit bedste for at være til stede.


 

Annonce:
Annonce:
Her på recordere.dk elsker vi en god dialog. Blot det holdes i en pæn tone, uden personhetz og indenfor emnet. Tak fordi du bidrager positivt. Kommentarer modereres.