Forside * Nyheder

Microsoft Surface kommer den 26. oktober


Microsoft er klar med Surface den 26. oktober – i alt fald i USA.


 


Softwaregiganten bekræfter at den længe ventede tablet-computer lanceres sammen med Windows 8 i slutningen af oktober.


Tilbage i juni annoncerede Microsoft, at firmaet er på vej med sine egne tablets under navnet Surface. Den ene vil være tynd og let og komme med Windows RT, mens den anden får pc-indmad og den fulde Windows 8-oplevelse.


Nu har Microsoft bekræftet, at den første model, den med Windows RT, lanceres samtidig med at det nye operativsystem bliver frigivet. Det sker den 26. oktober, hvis du skulle være i tvivl.


Nyheden afsløres i forbindelse Microsofts senest kvartalsregnskab, hvor softwaregiganten skriver følgende:


“Den næste version af vores operativsystem, Windows 8, vil være bredt tilgængeligt fra den 26. oktober. På det tidspunkt vil vi begynde at sælge Surface – en serie af hardware-enheder, der er designet og produceret af Microsoft.”


Tilbage i juni sagde Microsoft, at modellen af Surface med Windows 8 ville ryge til salg cirka tre måneder efter . Det betyder, at den maskine først bliver klar tidligt i 2013, efter CES-messen i Las Vegas.


Microsoft har ikke annonceret, hvad maskinerne kommer til at koste, eller om de vil kunne købes udenfor USA.

Annonce:
Her på recordere.dk elsker vi en god dialog. Blot det holdes i en pæn tone, uden personhetz og indenfor emnet. Tak fordi du bidrager positivt. Kommentarer modereres.