Forside * Nyheder

Motorola XOOM får Jelly Bean


Den udkom med Android 3.0, men nu får Motorola XOOM en opdatering til Android 4.1 ? i alt fald i USA.


 


Det var den første tablet med Android 3.0, og nu får Motorola XOOM en opdatering til Jelly Bean.


Der er store forskelle på, hvilke Android-smartphones og -tablets, der kan se frem til hurtigere opdateringer af søgegigantens software. Var du en af dem, der investerede i en Motorola XOOM Wi-Fi, så kan du se frem til en snarlig opdatering til Android 4.1, også kendt som Jelly Bean.


Det forlyder nemlig, at tablet-computeren bliver den første enhed uden Nexus-navn, der bliver udstyret med det spritnye operativsystem. Motorola XOOM var den første tablet med Android 3.0, men har sidenhen fået opdatering til Android 3.2, Android 4.0 og nu er der altså også udsigt til Android 4.1


En af de største nyheder i Android 4.1 er den forbedrede grafikmotor, der betyder en mere flydende og behagelig brugeroplevelse uden små hak og irriterende pauser. Det nye operativsystem byder også på Google Now, der kombinerer din søgehistorik med personlige data og din fysiske placering.


Motorola meddeler, at opdateringen allerede er klar til XOOM Wi-Fi brugere i USA, men forhåbentlig går der ikke lang tid før den bliver tilgængelig for brugere på denne side af Atlanterhavet. Der er pt. også uvist, hvornår opdateringen bliver tilgængelig for XOOM-modeller med indbygget 3G.

Annonce:
Her på recordere.dk elsker vi en god dialog. Blot det holdes i en pæn tone, uden personhetz og indenfor emnet. Tak fordi du bidrager positivt. Kommentarer modereres.