Forside Nyheder

Se Avengers på to skærme


The Avengers var et kæmpehit i biograferne, og begynder sablerne at rasle omkring Blu-ray-udgaven, der lander til september.


Marvel og deres ejer, Disney, har lanceret en app med navnet The Avengers Initiative, som vil gøre oplevelsen (eller genoplevelsen) af superheltefilmen til en dual-screen-oplevelse.


Det betyder, at der er en app tilgængelig til iPhone og iPad, som du kan bruge, samtidig med at du ser filmen. App’en vil give dig bonusinfo, mens du kigger med på den store skærm, og allerede nu er app’en faktisk dukket op i App Store. Der kommer mere og mere indhold i appen, efterhånden som tiden skrider frem mod udvgivelsen af Blu-ray’en. En blæret feature er, at du kan spore filmens storylines tilbage til de tegneserier, de kommer fra, og så købe digitale udgaver af disse, som du kan læse på iPad’en.


Som det er nu, kan du dog læse op på de forskellige superhelte, samt organisationen S.H.I.E.L.D., der står bag Avengers-initiatitvet.


Hvis du foretrækker at sidde med en laptop på skødet i stedet for en tablet, kan du også hente tilgå app’en via nettet, så længe din browser understøtter Flash. Begge dele kan ses HER.

Annonce