Forside Nyheder

Se Woz’ rejse-gadgetsamling


Steve Wozniak er her igang med at lade nogle af dimserne til hans rejse-rygsæk op. Ovenstående er langt fra hele beredskabet. (Foto: Gizmodo.com)


 


Apple-grundlæggeren Steve Wozniak har givet gadget-websitet Gizmodo lov til at kigge i den rygsæk, han altid har med sig, når han rejser. Og det er ikke småting, der kan findes i sækken.


Ud over seks smartphones (hvor af to er Android’er og to er hustruen Janets) har han fire mobile WiFi-hotspots med sig, to til 3G og to til 4G. Han dobler op på antallet for at være sikker på altid at have et hotspot med batteri på. Ellers er rygsækken fyldt med to iPads, en Kindle, en Jambox-højttaler med bluetooth, et par GPS-enheder og naturligvis en MacBook Pro med tilhørende FireWire-harddisk.


Men det er kun en smule af alt det, som rygsækken indeholder. Ifølge Woz’ udtalelser til Gizmodo, vejer rygsækken omkring 25 kilo! Du kan læse, hvad Woz ellers putter i rejse-oppakningen på Gizmodo.


Hvis nogle af jer Recordere-læsere mener, I kan slå Wozniaks rejseberedskab, så hører vi gerne fra jer i forummet eller i kommentarerne herunder. Send gerne links til billeder med.

Annonce