Forside Nyheder

Smugkig: Hov, er det ikke en iPad mini?


Etui til ny mindre iPad. Er det sådan den ny iPad tager sig ud?  Foto: 9to5Mac.com


 


Tilbehørsleverandør kom til at vise billeder af deres etui til iPad mini, med en iPad mini i. Billederne blev hurtigt fjernet igen.


Leverandører af tilbehør til Apples produkter benytter ofte kilder i leverandørkæden, til at hente oplysninger om form, størrelse og design på kommende iOS-produkter (iPhone, iPod og iPad). Andre gange kommer informationerne angiveligt fra Apple selv – “strictly confidential”.


Flere og flere kilder melder sig på banen og bekræfter at Apple afholder næste lancering d. 12. september, hvor vi ventes at blive præsenteret for både en ny iPhone, en ny iPod Nano og så den nye mindre iPad med en skærmstørrelse omkring de 7,85″


Indtil videre er der dog ikke sluppet nogen billeder ud af den nye iPads faktiske design, men så dukkede disse billeder op.


 Kamera bagpå. Minijack og standby knap ovenpå. Volume op/ned og mute i siden. Højttalere og ny mindre dock-connector i bunden. Foto: 9to5Mac.com


 


Billederne stammer fra etui-leverandøren DeviceWear, der åbnede en sektion for tilbehør til iPad mini på deres hjemmeside. Eller rettere, åbnede og lukkede, for billederne forsvandt hurtigt igen.


Nogen nåede dog at snuppe en kopi og tippe hjemmesiden 9to5mac.com, hvorfra vi har lånt dem til denne artikel.


Der er formentlig tale om grafisk fremstillede billeder (renderinger) og ikke egentlige fotos. Men hvis DeviceWear her kom til at afsløre det faktiske design på iPad mini, så minder det jo en del om billederne af ny iPhone. Jeg tænker her på det ny og mindre dock-stik og bedre stereo-højttalere.


Det er dog før set at tilbehørsleverandører tager fejl, så tag billederne her for hvad de er: Blot et muligt smugkig på iPad mini.


 


Annonce:
Her på recordere.dk elsker vi en god dialog. Blot det holdes i en pæn tone, uden personhetz og indenfor emnet. Tak fordi du bidrager positivt. Kommentarer modereres.