Forside Nyheder

Søg på Google med håndskrift


Håndskrift bliver brugt mindre og mindre til andet end underskrifter. Men hvis du er en af dem, der stædigt holder fast i pen og pair, kommer Google dig nu til undsætning.


I et forsøg på at løse en af de knuder, der har udfrodret tablet-, PC- og mobiludviklere i årevis vil Google nu give dig mulighed for at søge på Google med almindelig håndskrift.


Du kan skrive dit søgeord direkte på skærmen. Du skal blot gå ind på den amerikanske udgave af Google fra en mobil enhed. og aktivere en indstilling under “Settings”, der hedder “Handwrite”. Herefter vil der dukke en lille håndskrifts-knap op i nederste højre hjørne, og når du klikker på den, er Google klar til at modtage din håndskrevne søgning hvorsomhelst på skærmen.


Det kræver en iOS5-enhed eller en smartphone med Android 2.3, hvis man vil bruge Google på denne måde. Android-tablets med Ice Cream Sandwich eller Jelly Bean kan også være med.


Du kan læse mere om Handwrite-initiativet på Googles Officielle Blog, hvor du også kan se en video, der viser, hvordan det fungerer.

Annonce