Forside Nyheder

Spilfirmaer kritiske overfor Windows 8


To direktører fra to af verdens største spilfirmaer har luftet deres frustrationer over Windows 8 offentligt.


Først var det Gabe Newell fra Valve og så fulgte Rob Pardo fra Blizzard op. Begge er topchefer fra nogle af verdens største computerspilsfirmaer og begge er stærkt kritiske overfor Windows 8, der snart rammer mange PC-gameres computere.


Det startede med at Gabe Newell fra Valve tog bladet fra munden ved årets Casual Connect-konference, der fandt sted i sidste uge i Seattle. Her diskuterede direktøren fra Valve – der ud over at producere spil som Portal 2 også kører onlinetjenesten Steam – fremtidens spilplatforme. Og angiveligt er han ikke specielt begejstret for Windows 8, som han kaldte “en katastrofe for alle, der arbejder på PC-platformen.”


Det lod Executive Vice President Rob Pardo fra spilgiganten Blizzard – der blandt andet står bag World of Warcraft og Diablo III – ikke sidde overhørig. Han brugte Twitter til at lufte sin harme, hvor han henviste til ovenstående citat fra Gabe Newell og fulgte op med: “WIndows 8 er heller særlig fedt for Blizzard heller.”


Microsoft har altså en opgave med at få spilfirmaerne over på sin side, inden Windows 8 lanceres til oktober.

Annonce