Forside Nyheder

Underholdningssystemet Bose Videowave II


 


Bose Videowave er både billed og lyd, musik som hjemmebiograf. Nu er det klar i en ny generation med både 46″ og 55″.


Nu kommer næste generation af Boses underholdningssystem VideoWave. VideoWave II er både et high-definition TV med fuld hjemmebiograflyd, og et musiksystem i ét og samme produkt.


VideoWave II fås i to skærmstørrelser på henholdsvis 55 og 46 tommer. Blandt de nye funktioner er en ny LED-baggrundsbelyst skærm, et mere raffineret design og en opdateret click-pad fjernbetjening, som ifølge Bose tilføjer en nemmere og mere intuitiv styring.


Bose har arbejdet med designet. Rammen om det nye TV med LED-bagbelysning er aluminium, lidt tyndere på 55? skærmen. Der kun er et enkelt kabel imellem skærm og mediekonsol.


  


Multifjernbetjening


Mediekonsollen kan tilsluttes op til seks forskellige enheder, som eksempelvis Apple TV, Blu-Ray Disc afspiller, kabel- eller satelitboks eller spillekonsoller.


Den stilrene fjernbetjening der er udstyret med en ?klikplade?, som fjerner behovet for flere fjernbetjeninger til de tilsluttede enheder. Ved blot at bruge få knapper på den berøringsfølsomme klikplade og eller manurere via små ikoner på skærmen, betjener man alt.


Derudover bruger fjernbetjeningen Radio Frequency (RF) teknologi. Derfor behøver den ikke at være rettet direkte mod enheden i modsætning til Infra Red (IR) fjernbetjeninger.


Det betyder, at alle de enheder, den betjener, kan gemmes væk i f.eks. bag skabslåger Med klikpladen sker alle kommandoer ske uden at kigge væk fra skærmen, og du kan bevæge dig ubesværet mellem enheder og kanaler, springe frem og tilbage, afspille, sætte på pause, optage og alt andet.


  


Simuleret biograflyd fra usynlige højtalere


Bose VideoWave II kommer med en integreret soundbar, der fylder rummet med simuleret projekteret “biograflyd”. Der sidder 16 højtalere bag på selve skærmdisplayet inklusiv en klynge af seks højtydende woofers.


Lyden er tilpasset en kraftfuld akustisk Bose waveguide, udviklet til at levere effekten af de dybe toner uden forvrængning selv på de højeste lydniveauer.


Der er indbygget automatisk lydkalibrering, Bose ADAPTiQ, som tilpasser lyden til det aktuelle rums akustik, størrelse, form og indretning.


Til musikken er der også en iPod eller iPhone dock, og selve skærmen kan slukkes når der kun lyttes til musik.


  


Pris og tilgængelighed  • 46″ Bose VideoWave II koster kr. 44.995,-
  • 55″ Bose VideoWave II koster kr. 52.995,-

Dukker op i butikkerne herhjemme i midten af august.


 


Annonce