Forside Nyheder

50GB gratis Dropbox til Note II-købere


En af de store salgsargumenter for at købe en Samsung Galaxy S III er at man får 50GB gratis Dropbox-lagerplads med oven i hatten. Nu kan Note II og Galaxy Camera-kunder også være med.


I forbindelse med nylanceringen af Galaxy Note II og Galaxy Camera, der begge blev vist frem på IFA-messen, har Samsung og Dropbox dog fornyet den fordelagtige aftale, der giver nybagte kunder langt mere lagerplads, end de ellers kunne have fået gratis hos Dropbox.


Begge enheder kommer med en Dropbox-app ombord, og Galaxy Note II kan endda synkronisere de billeder, du tager med den, til din Dropbox helt uden at du behøver røre en finger. Det er ikke en ny funktion som sådan, men det er nyt, at Note-phablets kan synkronisere med netop Dropbox pr automatik.


Som websitet Engadget.com dog indvender, så skal man måske lige tjekke med sin teleudbyder, om de også har tilladt Dropbox at komme ombord på de enheder, de sælger. Man kan trods alt lynhurtigt komme til at bruge en del mobil båndbredde, hvis alt pludseligt skal synkroniseres on-the-fly.


 

Annonce