Forside Nyheder

Apple advarede Samsung ved møde i 2010


 


Der er stadig gang i den højt profilerede retssag i Californien, der skal afgøre, om Samsung har kopieret Apples iPhone, da de lancerede deres Galaxy S-telefon for lidt over et par år tilbage.


For nylig fremlagde Apple, hvad de mente var hårdtslående beviser for, at Samsung helt med vilje havde lagt sig op ad iPhone-designet, både på brugerfladen og i udformningen af den oprindelige Samsung Galaxy S.


Nu har AllThingsD fået fat i en Powerpoint-præsentation, der viser, at Apple allerede forelagde deres anklage for Samsung i 2010.


Samsung  var en ?key partner?


Som mange Recordere-læsere sikkert har undret sig over, så har Samsung og Apple arbejdet som partnere, samtidig med at kopi-anklagerne fløj rundt i pressen. Det anerkendes netop i denne præsentation, der blev fremvist ved et møde for to år siden mellem Samsung og Apple. Her kaldes Samsung en ?key partner? af Apple.


I præsentationen, som du kan se HER, er der direkte sammenligninger mellem Galaxy S og iPhone, og deciderede anklager om plagiat. Men også en forsonende tone, hvor Apple åbenlyst prøver at lukke sagen internt med licensaftaler, inden sagen bliver trukket ud i pressen og i retsalene.


Som vi alle ved nu, var den forsonende tone forgæves, og Samsung fastholder deres uskyld.


Ganske interessant er det dog, at langt det meste af præsentationen handler om, hvordan Android kopierer iOS, hvilket Samsung jo kun har en smule indflydelse på.

Annonce:
Forrige artikelYouTube-app klar til PS3
Næste artikelNu dør Flash til Android
Her på recordere.dk elsker vi en god dialog. Blot det holdes i en pæn tone, uden personhetz og indenfor emnet. Tak fordi du bidrager positivt. Kommentarer modereres.