Forside Nyheder

Apple fremlægger tungt bevis i Samsung-retssagen


Der er sluppet endnu et dokument ud fra den berygtede retssag i Californien mellem Apple og Samsung. Men denne gang handler det ikke om sjove prototyper.


Nej, tværtimod er der tale om en evalueringsrapport, lavet af Samsung-ingeniører, som omhandler “S1” og “I-phone”, der også er bedre kendt under navnene Samsung Galaxy S og Apple iPhone. I rapporten sammenlignes den første Galaxy-smartphone direkte med iPhone i forhold til bl.a. brugervenlighed. Apple har fremlagt dokumentet, som de har gravet frem blandt de mange retsdokumenter, begge parter har stillet til rådighed i sagen, som et bevis for, at Samsung bevidst har forsøgt at efterligne iPhone. Det siger rygterne fra den lukkede retssag ifølge flere medier.


Dokumenterne indeholder instruktioner i, hvordan Galaxy S kan tweakes, så den bliver lige så brugervenlig som iPhone uden at ligne den fuldstændig. Det mener Apple angiveligt er bevis for, at Samsung har kopieret iPhones grundkoncepter.


En Samsung-talsmand siger til AllThingsD, at Samsung benchmarker sine produkter i forhold til mange konkurrenter, og at dette er helt normalt.


Hvad mener du? Har Apple fremlagt det endegyldige bevis i sagen? Læs rapporten HER og giv dit besyv med i kommentarsporet herunder.

Annonce:
Forrige artikelKommentar: Apple står ved porten til 16:9 nu
Næste artikelHobbitten kommer i 48 FPS
Her på recordere.dk elsker vi en god dialog. Blot det holdes i en pæn tone, uden personhetz og indenfor emnet. Tak fordi du bidrager positivt. Kommentarer modereres.