Forside IFA IFA 2012

Danske Tangent indstillet til fornem pris.


Tangent Fjord findes både som dock og DAB+/FM/CD afspiller (foto: recordere.dk)


Danske Tangent indstillet til fornem pris.


På IFA 2012 mødte vi danske Tangent, der sælger designer DAB/FM radioer og højttalersystemer til bl.a. iOS enheder.Flot pris nominering til Tangent Fjord.


Tangent Fjord er ikke nogen nyhed, men det er en nyhed at Tangent er indstillet til ?German Design Award 2013?, for godt design. Og det er jo ikke en overraskelse når det er danske Jacob Jensen, der står bag designet.


Tangent Fjord har i øvrigt allerede vundet flere priser. Bl.a. designmagasinet Wallpaper og Good har anerkendt Fjords design, ligesom du kan finde Tangent Fjord på Design museum Danmark.


Vi mødte Torben Kristensen, der er ansvarlig for salg og marketing og Direktør Søren Bang Larsen, der fortalte at de var stolte over den anerkendelse det er at blive indstillet til så fornem en designpris.


Tangent Fjord findes både som radio/DAB+ / CD afspiller og som Dock, hvor man kan montere sin iPhone eller iPad.EVO Serien fra danske Tangent (Foto: recordere.dk)Nye spændende Bluetooth højttalere


?Tangent har været i gang med at afprøve at lave Airplay højttalere men har valgt at satse på Bluetooth fordi kvaliteten på bluetooth efterhånden er kommet i en god nok kvalitet og så er Bluetooth licenser og rettigheder ikke så svære at arbejde med i forhold til Apple? udtaler Søren Bang-Larsen, direktør fra Tangent.Classic med trædock og ret rå bas. (Foto: recordere.dk)


Tangent Classic er en ny aktiv bas refleks højttaler, som du kan streame til via bluetooth. Højttaleren har også en USB port, så du kan oplade din smartphone eller tablet mens den streamer musik til højttaleren.


EVO BT30 og EVO BT50 er også bluetooth højttalere, som udover bluetooth også har en aux indgang. EVO serien er de første i Tangents B4Stream produkt serie. Man kan i øvrigt også købe subwoofer til EVO serien.Tangent standen på IFA 2012 (Foto: recordere.dk)


Både Classic og EVO serien har kraftig lyd og skal opleves


Tillykke til Tangent for den flotte nominering og god IFA messe. Hvis du skal på IFA 2012, kan du møde Tangent i hal 25, stand 101.

Annonce