Forside Nyheder

El-pære med Bluetooth


 


Et nyt projekt kombinerer el-pærer med Bluetooth. Vi undskylder på forhånd de mange bedstefar-agtige ordspil i nedenstående, men det er simpelthen for fristende.


Det lader til at gadgetverdenen kommer til at bevare fatningen i fremtiden – bogstaveligt talt. Der er nemlig gået et lys op for firmaet Bluetooth Bulb, der har fundet en ny og enkel metode til at automatisere lyset i hjemmet på.


Som navnet antyder, er der tale om en el-pære med indbygget Bluetooth, der således kan styres fra en app på en smartphone, der har Bluetooth aktiveret. Man kan både sætte lysstyrke og farve via en app. Ikke for at være lyseslukker, men eftersom pærerne kører med Bluetooth 4.0, er der indtil nu kun et begrænset antal enheder, der kan bruges sammen med pæren, herunder den nye iPad og Samsung Galaxy S III.


Firmaet bag, har været kvikke i pæren nok til at starte hypen inden produktet er helt klar til salg, men når det er, vil man bl.a. kunne købe det på firmaets webshop. Den finder man – når den åbner – sammen med yderligere information om produktet på www.bluetoothbulb.com.


Ifølge websiden kommer Bluetooth-pærerne til at understøtte alle de rigtige standarder, og firmaet leder efter brugernes støtte. De har bare ikke oplyst, hvordan man kan være med til at kaste lys på det sjove produkt, men interesserede, potentielle kunder kan vel holde øje med websiten.

Annonce