Forside Nyheder

Farvel Hotmail, goddag Outlook.com


I et forsøg på at samkøre deres nye Office-design og -branding, har Microsoft nu skubbet Hotmail helt ud til kanten af afgrunden.


Går man ind på Hotmail.com som man plejer fra idag, ligner alting sig selv. Men vælger man i stedet at logge på Outlook.com, registrere sig og derefter logge på med sin normale Hotmail-adresse, får man et indtryk af fremtidens webmail i følge Microsoft.


Outlook.com er et nyt webmail-interface fra Microsoft, der med tiden skal erstatte Hotmail. Outlook.com er designet fuldkommen ligesom den nye version af Office, hvilket blandt andet betyder, at siden er tablet-venlig. Det kan man på ingen måde sige om Hotmail.


Det nye, simplere interface byder på integration med Skype, Messenger og Skydrive og er langt mere overskueligt og spartansk end tidligere. Microsoft forsøger hermed at konkurrere med Gmail, der for nylig overhalede Hotmail som verdens mest populære webmail-tjeneste.


Da Recordere prøvede den nye Outlook.com fungerede den endnu ikke på smartphones men kun på desktoppen.

Annonce