Forside Nyheder

Fremtidens TV-platform til Canal Digital


Et af NDS fremtidskoncepter hvor ideen er, at film/tv skal vises på én stor flade med ultrahøj opløsning.


 


Canal Digital har fundet leverendøren af deres fremtidige TV-platform, det bliver det Cisco-ejede NDS.


Den nye aftale med det Cisco-ejede NDS skal sikre at Canal Digitals satellit-kunder møder en nyskabende tv-fremtid, hvor der også bliver adgang til TV-kanalerne andre steder.


“Der bliver tale om TV, som vil komme til at være tilgængeligt fra både satellit-tv, pc, mobil og tablet. Løsningen vil give kunderne adgang til indhold når som helst hvor som helst, enten hjemme eller på farten”, fortæler administrerende direktør Patrik Hofbauer hos Canal Digital.


Alle “TV-modtagere” får en ensartet og intuitiv brugergrænseflade, som vil være den samme uanset brugerens enhed der kigges med på.


“Den nye tv-platform vil give vores kunder, hvad der kan beskrives som en ny generation af TV-underholdning. Sammen med NDS, investerer vi i vores fremtid, om at give vore kunder den ultimative brugeroplevelse og den bedste infrastruktur til Canal Digitals aktiviteter i de nordiske lande”, lyder det fra Patrik Hofbauer.


 
NDS Snowflake er ikke kun TV, men også film, tv arkiv, start forfra og egne optagelser mm.


 


Det kunderne hos Canal Digital vil møde i fremtiden, når der tjekkes film eller tv på de enkelte enheder som tv, pc, smartphone eller tablet er NDS Snowflake.


Fra et ensartet menu-system vil der være adgang til TV-tjenester, egne optagelser, tv arkiv, start forfra og filmleje mm.


Det forlyder ikke hvornår Canal Digital ventes at være klar med indhold og tv-udstyr baseret på løsningerne fra NDS.

Annonce