Forside Nyheder

Galaxy Note 10.1 er endelig på gaden


Den blev præsenteret allerede i februar, men der skulle alligevel gå et halvt år, før Samsungs tablet til kreative og professionelle kom på gaden.


Samsung besluttede sig for at vente og opgradere hardwaren en smule, før de slap den endeligt, sådan at de nye funktioner, som Samsung præsenterer med tablet?en virkede optimalt.


Disse inkluderer blandt andet muligheden for at åbne flere vinduer på en gang i enkelte programmer som notesprogrammet S Note, samt den indbyggede webbrowser, email-klienten og video- og fotogalleriet. Det sker, så man kan tage noter samtidig med at man følger med i noget andet.


Disse noter kan så tages i hånden med den nyforbedrede stylus, S Pen, der nu har over 1000 lag af følsomhed.


Derudover er CPU?en siden februar blevet opgraderet til en quad core-processor der kører med 1,4 GHz. Den udgave, der kommer i Danmark allerede i næste uge, kan købes i 16GB- og 32GB-versioner, og indeholder mulighed for 3G. Den kan udvides med microSD-kort op til 64GB.


Det, som de foreløbige anmeldelser har angrebet mest, er skærmen. Den er nemlig ikke blevet opgraderet siden februar og er ?kun? på 1280×800 pixels. For en tablet, der skal appellere til det kreative segment, er det lige i underkanten.


Samsung Galaxy Note 10.1 kan købes i Danmark fra i næste uge for ca. 5.000 kroner.

Annonce