Forside IFA IFA 2012

Garmin præsenterer Beyond The Car på IFA 2012

 


“Beyond The Car” er Garmins motto ved årets IFA-messe for virksomhedens NAVIGON applikation. For første gang guider navigationsløsninger dig sikkert frem til din destination, selvom du ikke kører bil, ved hjælp af information om offentlig transport. 


“Urban Guidance” hedder den nye funktion, der inddrager bybus, sporvogn, S-tog og metro i den, og kombinerer disse i den samlede beregning af den planlage rute, du ønsker at tilbagelægge, enten til fods eller i bil.


Den nye in-app funktion bliver implementeret i tre apps: NAVIGON til iOS, NAVIGON til Android og Garmin Streetpilot til iOS.


“I dag er en iPhone eller en tilsvarende smartphone en naturlig del af mange menneskers hverdag. Med Urban Guidance er vores navigations-apps nu endnu mere anvendelig, selv uden for bilen,” fortæller Jörn Watzke, vice president of worldwide mobile phone business hos Garmin.


 


En afslappet ankomst med Last Mile


Last Mile er en anden ny funktion der gør ankomst til destinationen endnu nemmere, hvis du er bruger af NAVIGON-apps til iOS eller Android. Det fungerer sådan, at når du er inden for to kilometer fra din destination, kan du søge efter en parkeringsmulighed i nærheden af destinationen. Når du har parkeret bilen vil appen gemme dens præcise position, så du senere nemt kan finde tilbage til bilen. Appen skifter nu automatisk til fodgængertilstand på den sidste del af ruten, hvor du nu bevæger dig til fods væk fra din parkerede bil.


 Funktionerne Google Street View og Panorama View 3D fås nu også til både NAVIGON til Android og Garmin Streetpilot til iOS ? ikke blot til NAVIGON til iOS.


Alle destinationer som er blevet fotograferet til Google Street View kan nu vises i detaljer, direkte via appen, så du kan orientere dig meget hurtigere ved ankomsten. Desuden viser in-appen Panorama View 3D landskabets overordnede konturer, så du lettere forstår de terrænmæssige forhold i langs med ruten.


 


Pris og tilgængelighed


Den nye In App, Urban Guidance, vil være tilgængelig til en nedsat pris 2,99 ? (normalpris 4,99 ?) i de første to uger efter frigivelsen. De nye gratisfunktioner til NAVIGON til Android ? Last Mile og Google Street View ? er allerede tilgængelige. In-app funktionen Panorama View 3D kan købes nu til 9,95 ?, mens den samme funktion til Garmin Streetpilot til iOS koster 9,99 ?. Garmin vil frigive opdateringer til StreetPilot Onboard iPhone app og NAVIGON apps til Android og iPhone i efteråret 2012.


 


Kilde pressemeddelse Garmin

Streetpilot_googlestreetview_u


Annonce