Forside Indhold og distribution Film

HBO bekræfter nordisk storsatsning


 


Når amerikanske HBO træder ind på det nordiske marked, vil det være i stærkeste opstilling, og ikke et andenrangs-produkt. 


Teknik-levenrandøren havde allerede afsløret, at HBO kommer med en storsatsning i Danmark, Sverige, Norge og Finland. Men nu bekræfter HBO selv at den er god nok, det bliver med den store pakke.


“HBO Nordic vil tilbyde alt HBO indhold i Norden. Alle nye serier som Game of Thrones, Boardwalk Empire og Newsroom, klassikere som The Sopranos og The Wire samt nye seriepremierer i Norden vil alle være en del af HBO Nordics program. Vi har aftaler med flere partnere i Danmark men ikke med YouSee eller YouBio,” fortæller bestyrelsesformand for HBO Nordic, Peter Ekelund til MediaWatch.


HBO præsenterer officielt deres nordiske storsatsning på et pressemøde i Stockholm torsdag, og følger op fredag sammen med Samsung på IFA hvor de to vil fortælle om deres samarbejde.

Annonce:
Forrige artikelPhilips dropper 21:9 biograf-TV
Næste artikelRygte: Endnu et teleselskab bekræfter iPhone 5 salgsdato
Her på recordere.dk elsker vi en god dialog. Blot det holdes i en pæn tone, uden personhetz og indenfor emnet. Tak fordi du bidrager positivt. Kommentarer modereres.