Forside IFA IFA 2012

HBO for omkring 75 kr. om måneden


 


HBO for omkring 75 kr. om måneden


Når HBO slår dørene op for deres streaming tjeneste i Danmark, bliver det med de nyeste serier og til 10 EUR om måneden.


HBO havde inviteret til pressemøde i dag i Stockholm, hvor de fortalte om hvordan de vil indtage de nordiske lande. For Danmark var det jo interessant at planen hedder lav pris og stort indhold.


 


Ingen plads til YouSee eller andre signaludbydere.


HBO vælger at ?gå selv?, da der ikke er plads til mellemmænd i økonomien, og i morgen holder de pressemøde med Samsung på IFA 2012 i Berlin, og der forventer vi at de annoncerer en HBO App til Samsungs Smart TV.


 På ovenstående video kan man se, hvordan HBO GO ser ud på et LG TV. Optaget på IFA 2012.


 


Nye TV Serier senest 24 timer efter USA


For TV Serie freaks er det glædeligt at man ikke længere skal vente måneder eller år, før nyeste afsnit af f.eks. The Newsroom bliver vist. HBO lover at serier sendes til Danmark senest 24 timer efter de er sendt i USA. Om de har danske undertekster, er endnu ikke annonceret.


Der bliver også adgang til et stort filmkatalog, hvor man også vil kunne leje de nyeste film direkte hjem til stuen.


 


Kommer allerede til Oktober


HBO annoncerede at de slår dørene op til deres online univers i Danmark allerede til oktober, og som sagt bliver vi endnu klogere i morgen på deres pressemøde i Berlin.


Følg med i vores store IFA 2012 tema.

Annonce:
Forrige artikelGarmin præsenterer Beyond The Car på IFA 2012
Næste artikelSamsung vinder over Apple i Japan
Her på recordere.dk elsker vi en god dialog. Blot det holdes i en pæn tone, uden personhetz og indenfor emnet. Tak fordi du bidrager positivt. Kommentarer modereres.