Forside Indhold og distribution Film

HBO kommer også til Danmark


 


HBO kommer også til Danmark


HBO har også meldt sin nordiske ankomst, så snart kan du leje og streame fra producenterne af bl.a. Game of Thrones.


I går meldte Netflix sin ankomst til Danmark, og der gik ikke mange timer før amerikanske HBO (Home Box Office) fortalte, at de også kommer til de nordiske lande.


Der etableres et nyt joint venture, HBO Nordic, imellem Warner der står bag HBO og Parsifal. HBO Nordic bliver en ny multiplatform videodistribution i Norden.


Vi må dog vente lidt endnu med at erfare, hvad de kommer til at lancere af forskelligt indhold til os. Men talen går på både en ny nordisk TV kanal, HBO Nordic, ligesom Reuters fortæller at de kommer med ubegrænset streaming til de nordiske lande. Sidstnævnte er dog ikke bekræftet.


Som producent af  bl.a. Game of Thrones, Sex and the City, Entrourage, The Newsroom, The Sopranos og Band of Brothers, er det en af topspillerne der nu melder sin ankomst, og danske seere kan glæde sig, hvis udbudet fra HBO svarer til det som de har i USA.


Om HBO lancerer deres HBO GO tjeneste, er endnu ikke kendt, men de har annonceret at HBO GO bliver rullet ud i ni europæiske lande og Brasilien, så vi kan jo krydse fingre for at Danmark er blandt de ni. I USA findes HBO GO både til TV, computer og smart enheder


HBO vil fortælle mere om planerne på et pressemøde senere i denne måned.


Det tegner til at blive et spændende TV efterår.

Annonce