Forside IFA IFA 2012

IFA 2012: Her er Samsungs Android kameraImage006Samsung Galaxy Camera.

Android-kamera med Jelly Bean og 3G-understøttelse indleder en ny produkt-kategori. Nu skal digital-kameraerne også være smarte.

Kameraet er det første i verden med den nyeste udgave af Android ? Android 4.1 Jelly Bean samt 3G-understøttelse. Dette i kombination med en højt ydende BSI CMOS-sensor med 16 megapixel og lysstærk optik (f2.8/23mm/21 x optisk zoom).

Hvad betyder det? At du kan udnytte dit kamera på en måde, der ikke tidligere har været mulig. Med en brugergrænseflade du genkender, kan du surfe på internettet, downloade apps via Google Play, sende sms?er og billeder og lave indlæg på sociale medier. Du kan også redigere billeder og video. Alt sammen direkte på dit kamera.
GALAXY kameraets 4,8-tommer store HD touch-skærm egner sig ikke blot til at arbejde direkte med billederne, den fungerer også godt, når du skal vise dit arbejde frem for vennerne direkte på skærmen.

Du kan også bruge AllShare og vise dine billeder trådløst på andre smarte enheder med skærm. I stedet for at have dine billeder spredt på diverse USB-sticks, harddiske og smartphones, kan du med fordel bruge de medfølgende 50GB i Dropbox. Hvis du lagrer billederne her, kan du let få adgang til dem fra de fleste internettilsluttede enheder.
Image004Al ære til selvudløseren, men det bedste ville være at slippe for at springe frem og tilbage for at få den perfekte opstilling foran kameraet. Det slipper man for med GALAXY Camera. Takket være stemmestyring kan man både zoome og tage billeder ved at give sit kamera en kommando, mens man står foran det.

Samsung har igen formået at få plads til meget teknologi på ganske lidt plads. Med GALAXY Camera kombinerer Samsung styrkerne og arven fra GALAXY-familien. Brugere kan til fulde udnytte video- og fotoapplikationer takket være den avancerede optik.  Tag dit billede, rediger og send knivskarpe billeder, uanset hvor du er. Med

GALAXY Camera forventes i butikkerne til oktober og har en vejledende udsalgspris på 4.500 kroner.

Annonce:
Forrige artikelIFA 2012: Samsung Galaxy Note II
Næste artikelIFA 2012: Samsung først med Windows 8 telefon
Her på recordere.dk elsker vi en god dialog. Blot det holdes i en pæn tone, uden personhetz og indenfor emnet. Tak fordi du bidrager positivt. Kommentarer modereres.