Forside IFA IFA 2012

IFA 2012: Samsung Galaxy Note IIImage002


Mød GALAXY Note II.

På blot ti måneder blev GALAXY Note solgt i ti millioner eksemplarer. En succes som Samsung nu har videreudviklet og kombineret det med med mange elementer hentet fra GALAXY S III.

GALAXY Note II er smallere og tyndere end sin forgænger og er udstyret med Jelly Bean (Android 4.1), som understøtter nye, spændende tjenester og funktioner og byder på flot grafik.

Hold knappen på S Pen inde og beskær billeder, som du derefter kan sætte ind i et andet dokument i det forbedrede S Note. Det er nok at feje hånden henover din Note, så vækkes den til live, og skærmen lyser op og giver dig et overblik over nye meddelelser, ubesvarede opkald, vejret og meget andet.

Hold pennen over ikoner, og du får en forhåndsvisning af, hvad der gemmer sig bagved. Det er perfekt til hurtigt at få et overblik over dagens samling af e-mails. Og kommer du til at efterlade pennen på dit skrivebord, mens du er på vej til mødelokalet, vibrerer Note II for at fortælle dig, at pennen er savnet.Img_1374


Den store og lysstærke HD Super AMOLED-skærm på 5,5 tommer er med sit 16:9 format tilpasset til at vise film og andet mobilt indhold. Note II har en 1,6 GHz quad-core processor og et kraftfuldt batteri på 3.100 milliampere.

Pop-up play genkender du fra GALAXY Note 10.1. Med et flytbart og svævende videovindue kan man fortsætte med at afspille en video, imens man browser eller tjekker de sociale medier. Og med pop-up web kan du åbne et browservindue, hvor som helst på skærmen og åbne et web-link uden at skifte mellem vinduer.

Note II kommer i de danske butikker til oktober og har en vejledende udsalgspris på 5.000 kroner.Img_1395

Annonce