Forside IFA IFA 2012

IFA 2012: Se Samsungs ES9500 og ES9000


IFA 2012: Samsung pressekonference


Recordere.dk var på plads på første række, da Samsung holdt deres anden store pressekonference på IFA 2012 i Berlin. Dagens tema var ?flytte grænser?, og både vaskemaskiner og TV kom på scenen.


Som altid har Samsung fyldte sale, når de indkalder pressen, og dagens pressemøde på IFA 2012 var ingen undtagelse. I går holdt de deres ?Mobile Unpacked? pressemøde hvor de præsenterede bl.a. Galaxy Note II, Galaxy Camera og deres Windows 8 Tablet og verdens første Windows Phone 8. Læs mere her.


Den engelske sportsrapporter og skønhed Hayley McQueen åbnede pressekonferencen, og bød Boo-Keun Yoon. Som er salsgdirektør for forbruger elektronik velkommen, og han fortalte at for Samsung var kunderne det vigtigste i universet.75″ LED SKØNHED (Foto recordere.dk)


?Det som driver jer, er det som driver os?


Samsung bruger mange penge og ressourcer på at lytte til kundernes behov, og derfor er Samsung i dag verdensledende på bl.a. TV markedet. I 6 år har Samsung været nummer 1 på salg at TV. I år satser de også på at blive nummer 1 i salget af køleskabe. Og når Samsung sætter sig mål, er det sjældent at det ikke går som de planlægger.


I et meget flot interaktivt sceneshow fortalte Samsung om deres visioner om at skabe meningsfulde hårde hvidevarer, telefoner og AV produkter.


Sælger 3 TV i sekundet hele døgnet.


Som nummer 1, siger det ikke så lidt, at Samsung ifølge dem selv sælger ifølge 3 TV i sekundet.  Vores hurtige hovedregning, siger det svarer til ca. 260.000 TV om dagen på verdensplan, og selvom de er #1, lyder det af lidt for meget. Tallet passer nok lidt bedre, hvis der er tale om paneler.


Samsung smart tv, smart indhold, smart, smart udvikling og smart bruger interface (f.eks. bevægelser)


I europa har apps til Samsung smart TV passeret 45 mio. downloads.Den endelige version af Samsungs 55″ OLED TV (Foto:recordere.dk)


75? LED TV og 55? OLED TV på scenen


Samsung præsenterede deres nye 75? LED TV, og deres 55? OLED TV på IFA 2012. Og recordere.dk skal nok komme med meget mere info,  så snart vi har haft tid til at besøge Samsungs stand og fået mere presse info.


Samsung multiview bliver bedre


Samsung Multiview med nye briller med indbyggede hovedtelefoner. Med OLED er skærmopdateringen blevet så hurtig, at man med Samsungs nye Multiview briller, kan se to udsendelser samtidigt uden problemer. Vi glæder os til at teste det på Samsungs stand.Skønhed holder skønne 3D briller.


Allshare kommer også til hårde hvidvarer.


Snart vil du kunne tænde din vaskemaskine eller styre dit køleskab med Samsungs AllShare kontrol.  De kalder det deres ?Smart hårde hvidvarer?.


Samsung mener det alvorligt, når de siger at de vil være nummer 1 på alt.


Der kommer meget mere info om Samsung senere. Følg med i vores IFA 2012 tema,

Annonce