Forside Produkter HiFi & Surround

Marantz SR6007 surround reciever


Marantz SR6007 kombinerer netværksmuligheder og ekstraordinær lyd i et medie center for selv store hjemme biografer.


Det klassiske Marantz ?øje?, som er kendt helt tilbage fra tredserne, er centrum af fronten, mens resten af designet peger fremad, og viser en solid reciever lavet i første klasses materiale.


Som storebror SR7007, har SR6007 også alle de nødvendige nye features. Således understøttes streaming i nærmest alle facetter. DLNA, integration med Android, Internet radio, AirPlay etc er alt sammen understøttes, om om få måneder kommer en gratis software upgrade, der muliggør spotify !


SR6007s væld af features, inkluderer også Audyssey DSX processing for en perfekt surround lyd, en  iPod-digital-compatible USB input og en MM pladespiller indgang for vinyl fans.


For at sikre at lyden fra komprimerede filer fra iPod via USB, har SR6007 M-DAX2 ? Marantz Dynamic Expander version2. Dette specielle kredsløb optimerer også lyden af MP3 filer fra enten CD eller fra bluetooth gennem Bluetooth modtageren RX101 der kan købes som ekstraudstyr. M-DAX2 får de komprimerede filer til at lyde klarerer, mere detaljeret, og mere livlig.


SR6007 har også Audyssey Dynamic Volume Control, der f.eks sikrer at når man ser TV afbrudt af reklamer, så er reklameblokkene ikke så høje i lydtryk, i forhold til resten af udsendelsen. Opsætningen er let med Audyssey MultEQ XT, Setup Assistant og et let forståeligt GUI  (Graphic User Interface) der vises hen over billedet.


  


SR6007 er også kraftig; 7x 110W rms i 8 ohm for at være præcis. Kredsløbende er virkeligt trimmet for en optimal gengivelse, og resultatet er en verdens klasse lyd oplevelse, hvad enten man hører surround eller stereo.


SR6007 har intet mindre end seks HDMI indgange, så den er helt klar til 3D /4k video og ARC (Audio Return Channel) fra ARC-kompatible TV. Der er også et HDMI input på fronten, og endda 2 HDMI udgange på bagsiden, så man kan drive TV og projector simultant. Lavere opløste video signaler, kan opscaleres til 4K.


Alle disse features, og den høje Marantz lydkvalitet, gør SR6007 til et kompetent bud på en sand high end surround reciever for den dedikerede musik og film entusiast. Som altid er lyden fintrimmet af legenden Ken Ishiwata, der har været ansvarlig for lyden i Marantz produkter i flere årtier.


Ken Ishiwatas arbejde, har resulteret i en gengivelse der er dynamisk, åben, detaljeret, præcis, og fremfor alt ekstremt musikalsk, således at SR6007 er et af de sjældne surround produkter, hvor også stereo gengivelsen er en oplevelse.


  


Pris og tilgængelighed


Prisen er kr. 7.495,-


Forhandler er: hififreaks.dk


Surround-receiveren kan opleves på udstillingen HiFi & Surround 2012 den 21-22 September på Marriott i Kbh.

Annonce