Forside Nyheder

Mystisk iPhone-kopi afsløret


Designet på denne iPhone ligner iPad. Bemærk at den kun hedder “Phone” og der er intet Apple-logo.


 


En video og en serie mystiske fotos er dukket op i Kina. En iPhone-kopi i et design der minder om iPad.


Billederne her er fra den franske hjemmeside nowhereelse.fr, og de viser noget der kunne ligne en ny iPhone, i et design der leder tankerne hen på en meget lille iPad.


Og der er ikke blot tale om at friske ingeniører har taget en iPhone 4S og puttet den ind i et nyt hus, for denne iPhone-kopi har samme større fysiske mål som den næste iPhone ventes at få. Dvs en større og tyndere skærm omkring 4″, der gør telefonen højere og tyndere end de nuværende iPhone 4/4S.


Ifølge oplysningerne hos nowhereelse.fr så er indmaden da heller ikke umiddelbart fra Apple. Istedet for en Apple A5 eller A6 processor, så sidder der en dual-Cortex A9 processor på 1.2Ghz samt 1GB RAM.


Videoen afslører at telefonen kører med en perfekt klon af Apple iOS, med alle de kendte programmer installeret.


Hvis det er en kinesisk telefon der opfører sig som en iPhone, så må man sige de kinesere er dygtige, selvom det næppe vil være et produkt vi vil se på hylderne i gængse butikker. Dertil bryder det nok med for mange af Apples rettigheder.


Gad vide hvad formålet er? Kan det i virkeligheden være en Apple-prototype der er lækket?


  


  


  


  


 


Annonce:
Forrige artikelCommodore 64 fylder 30
Næste artikelHD-kamera til TV’et
Her på recordere.dk elsker vi en god dialog. Blot det holdes i en pæn tone, uden personhetz og indenfor emnet. Tak fordi du bidrager positivt. Kommentarer modereres.