Forside * Nyheder

Netflix er et hit i Storbritannien


Netflix findes på Xbox og et væld af andre gadgets som eksempelvis Smart-TV og Blu-ray-afspillere.


 


Streamingtjenesten har fået en million britiske og irske kunder på blot syv måneder.


Lur os om der er ikke er store smil hos bestyrelsen i Netflix. Den amerikanske streamingtjeneste startede sin internationale ekspansion i 2010, og nu, blot syv måneder efter lanceringen i Storbritannien og Irland , kan firmaet prale af over en million kunder på denne side af Atlanterhavet.


Til sammenligning tog det Facebook dobbelt så lang tid at få en million brugere, og Twitter skulle bruge næsten fire gange så lang tid.


“Vores britiske og irske medlemmer er tydeligvis begejstrede over muligheden for at kunne se en lang række forskellige tv-shows og film når de har lyst via deres favoritenheder.”


Et medlemskab til Netflix koster seks pund i Storbritannien, svarende til 56 danske kroner. Det er lidt dyrere end i USA, hvor prisen er otte dollars, svarende til 48 danske kroner.


Er Netflix i stand til at ramme en månedlig pris på 60 eller endda 70 kroner i Danmark, mon så ikke tjenesten også bliver et hit herhjemme?


Hvor meget vil du betale for et dansk medlemskab til Netflix?

Annonce:
Her på recordere.dk elsker vi en god dialog. Blot det holdes i en pæn tone, uden personhetz og indenfor emnet. Tak fordi du bidrager positivt. Kommentarer modereres.