Forside Nyheder

Ny XBox til efteråret?


Illustration fra et tidligere lækket dokument, der viser en ny XBox 720 med Kinect 2 i år 2013.


 


Kom Microsoft-medarbejder til at tale over sig i interview, og afsløre at næste XBox er tæt på lancering?


De fleste store elektronik-producenter må formodes at have en PR-strategi, hvor de prøver at styre hvilke informationer der løbende “lækkes” til medier, så der skrives om kommende produkter, og hvilke informationer der skal holdes hemmelige frem til den egentlige lancering.


Men ind imellem ser vi også nuværende og tidligere medarbejdere komme til at tale over sig, og dermed afsløre noget før tid.


Den nye XBox 720 ventes først til næste år. Sådan har det ihvertfald lydt ved flere lejligheder, og senest afsløret via et lækket dokument.


Men et interview med Microsoft?s General Manager for Windows, Brian Hall, forleden på podcast-kanalen Vergecast har sat gang i spekulationerne om Microsoft kan have fremrykket lanceringen.


Interviewet med Brian Hall handler om Windows, og han fortæller om et nyt produkt hvor de forener dele fra Outlook og Exchange i et produkt. Det nye produkt kommer på markedet sammen med de øvrige nyheder som Windows 8, Office, Windows Phone og den ny XBox.


Microsofts svar er at han slet ikke talte om en ny XBox, men om en opdatering dette efterår gående på nyt indhold til XBox indenfor indhold som musik, video, spil samt XBox Smartglass som er Microsofts tablet/smartphone integration.


Bedøm selv. Hele interviewet er tilgængelig på YouTube, vi bringer et udklip herunder.


 


Annonce