Forside IFA IFA 2012

Panasonic TV-remote app klar i ny udgave


Video-demonstration af den første VIERA Remote App fra tidligere i år.


 


Nu bliver Panasonics app til smartphones og tablets endnu smartere.


Tidligere i år præsenterede Panasonic version 2 af deres app til TV-kontrol og interaktion. Det er den applikation til smartphone og tablet der snakker sammen med Panasonic TV’et.


Her på IFA-udstillingen i Berlin har Panasonic netop præsenteret en ny udgave af denne SmartVIERA remote app.


En af nyhederne er at flere brugere nu kan dele indhold via TV’et, på en enkel og intuitiv måde. En bruger kan “swipe” indhold over til TV’et fra sin smartphone eller tablet, og så kan en anden bruger “swipe” samme ned på sin mobile enhed. Så der så at sige streames/præsenteres indhold, fra en mobil enhed til en anden, via et Panasonic SmartViera TV.


På TV-modellerne WT50, GT50 og DT50 er det også muligt at få adgang til et SD-kort via TV’et. Sæt SD-kortet ind i TV’et, og hent indhold ned på smartphone eller tablet via SmartVIERA remote app.


SmartVIERA app fås til Android og Apple-enheder. Det er ikke oplyst hvornår denne opdaterede app vil være tilgængelig i Google Play og Apple AppStore.


Hold øje med: Android og iPhone, iPod Touch og iPad

Annonce:
Forrige artikelIFA 2012: Så er vi i Berlin
Næste artikelPanasonic klar med et 60″ SmartVIERA LED TV
Her på recordere.dk elsker vi en god dialog. Blot det holdes i en pæn tone, uden personhetz og indenfor emnet. Tak fordi du bidrager positivt. Kommentarer modereres.