Forside Nyheder

Patentansøgning afslører næste iPad-våben


Et smart-cover med foldbart display på begge sider, der kan være display, digitizer, keyboard mm.


 


Apple pønser på at gøre næste Smart-cover til en ægte killer-app på iPad, med fleksible touch-displays af OLED-typen.


En ny patentansøgning er blevet offentligjort i USA. Den 1 år gamle ansøgning afslører at Apple har tanker om at udnytte den nye type fleksible displays af OLED-typen til en ægte killer-app til iPad.


Der var flere som nikkede anerkendende da Microsoft afslørede deres nye tablet Surface, med indbygget keyboard i låget. Men nu afslører en patent-ansøgning at Apple allerede arbejder med noget tilsvarende, blot flere skridt længere fremme på det teknologiske plan.


Apple vil omdanne hele coveret til et foldbart display, med touchbetjening og display på begge sider. Et display der i det ene øjeblik kan være en ekstra skærm, i det næste et keyboard, eller en digitizer, eller en info-tavle, eller… Ja, det er vist kun fantasien der sætter grænser her.


Det må formodes at Apple leger med tanken om at benytte de nye fleksible displays af OLED-typen, da tegningerne i patent-ansøgningen afslører at coveret stadig skal være foldbart som på det nuværende smart-cover.


Nu er det kun en patentansøgning. Et patent der ikke er tildelt endnu, og kun Apple ved om det er praktisk realiserbart endnu, eller om det cover vil ende med at blive et alt for dyrt tilbehør her og nu.


Selve ansøgningen kan læses her! 


Hvad synes I her på recordere.dk? Må Apple gerne sætte det i produktion?


 


 


Kilde: Engadget

Annonce