Forside Nyheder

Roku Streaming Stick kan bruges med enheder fra Onkyo og Hitachi


Roku Streaming Stick er stadig ikke blevet lanceret officielt. Men nu begynder vi at høre om de partnere, der gerne vil lege med.


Vi kender Roku for deres små, AppleTV-lignende bokse, der både er langt mere konfigurerbare og alternative end Cupertinos bud på en lille TV-boks. Men på CES i januar dukkede Roku op med noget, der så meget, meget interessant ud…nemlig en slags USB-stick, der kan sættes direkte til TV’et og give een det meste af det, man normalt ville bruge en lille boks og et HDMI-kabel til. Den sættes bare ikke i USB-sticket, men derimod i HDMI/MHL-stikket. Man kan vel kalde den for en HDMI-nøgle. Det kræver dog, at ens TV understøtter Mobile High-Definition Link (MHL).


Roku holdt dog kortene temmelig tæt til kroppen, og vi ved stadig intet om, hvad deres HDMI-nøgle kommer til at koste, eller hvornår de vil lancere den officielt. Vi ved blot, at den forventes lanceret i efteråret. Men nu begynder der at slippe rygter ud om, hvilke partnerskaber, Roku har dannet i forbindelse med produktet.


Der er en hel del mindre kendte og mere eller mindre entusiast-agtige firmaer på den liste, der foreløbig er sluppet ud, men kendte navne som Onkyo, Haier og Hitachi figurerer også. Hvis det f.eks. betyder, at man kan sætte HDMI-nøglen direkte i sin Onkyo-reciever og ad den vej opgradere den med en streamingboks, er der nok nogle af Recordere-læserne, der vil klappe i hænderne.


Du kan læse mere om projektet og Rokus partnere på Rokus officielle blog HER.


 

Annonce