Forside IFA IFA 2012

Samsung og HBO i samarbejde


Ilustration: recordere.dk


 


Dagen efter at HBO lanceres i Norden, lokker Samsung og HBO med en fælles nyhed på IFA-udstillingen i Berlin.


Den store amerikanske leverandør af TV-indhold, HBO – Home Box Office, er på vej ind på det nordiske marked.


Der bliver tale om en storsatsning i Norden, af producenten bag topserier som Game of Thrones, Sex and the City, Entrourage, The Newsroom, The Sopranos og Band of Brothers.


Indholdet ventes distribueret via den online-tjeneste der hedder HBO GO, men hvordan kommer vi til at kunne se det på andet end computer, tablet og smartphone? Jo, en af måderne ventes at blive via TV-producenternes Smart TV, samt andre bokse der kan vise TV-indhold som spillekonsoller mv.


 


Samsung og HBO vil vise noget på IFA


Dagen efter at planerne for HBO i Norden er afsløret har Samsung og HBO indkaldt til et fælles pressemøde på IFA-udstillingen i Berlin, hvor de nordiske journalister er inviteret.


HBO løfter sløret for deres planer med det nordiske marked torsdag den 30. august, men Samsung og HBO vil fortælle mere fredag den 31. august.


Hvad de vil vise frem der ved vi selvfølgelig ikke endnu, men det er nærliggende at tro at det handler om hvordan Samsung-produkterne kan bruges sammen med HBO GO. Altså at HBO dukker op i Samsung Smart TV i TV-apparater, blu-ray mv. i Danmark, Sverige, Norge og Finland.


HBO er allerede inde i Samsungs TV i USA, så det er bare at åbne for hanerne i Norden.

Annonce:
Forrige artikelHBO storsatser på det nordiske marked
Næste artikelYouSee: Vi er klar til Netflix og HBO
Her på recordere.dk elsker vi en god dialog. Blot det holdes i en pæn tone, uden personhetz og indenfor emnet. Tak fordi du bidrager positivt. Kommentarer modereres.