Forside * Nyheder

Samsung vil appellere Apple-dom


Samsung er allerede igang med bekæmpe den dom, som de i fredags modtog i den amerikanske udgave af søgsmålet fra Apple.


Sydkoreanerne satte med det samme gang i procedurer, der kan føre til omstødelse af dommen ved den samme ret, som dommen blev afgivet ved i San José i hjertet af Silicon  Valley i Californien. Da der er tale om en jury-afgørelse, får de dog næppe stor succes med dette.


Men Samsung har allerede meddelt ifølge CNN, at hvis omstødelsesforsøget ikke lykkes, vil de appellere dommen og sende den opad i det amerikanske retssystem.


Dommen, der indeholdt en erstatning til Apple på 1,05 mia. dollar, gælder kun for det amerikanske marked. Der er stadig andre patentretssager igang mellem de to giganter rundt om i verden.


Afgørelsen har i øvrigt fået teknologiskribenter rundt om på nettet til at fare i blækhuset. Blandt andet har Engadgets redaktion alle givet deres mening til kende, og for det meste er disse teknologi-eksperter ikke glade for dommen -alene fordi, det betyder, at Apples antagede opfindelser betyder, at det bliver sværere for forbrugerne at bruge produkter, der ikke står Apple på.

Annonce:
Her på recordere.dk elsker vi en god dialog. Blot det holdes i en pæn tone, uden personhetz og indenfor emnet. Tak fordi du bidrager positivt. Kommentarer modereres.