Forside Nyheder

Upload video til Vimeo direkte fra Dropbox


Direkte videoupload fra Dropbox, samt mere stabil upload er blandt nyhederne, som Vimeo netop har offentliggjort.


Kongen af video online er naturligvis YouTube. Men man skal ikke glemme Vimeo, der har benyttet sin uafhængige position til at indgå partnerskaber med en række forskellige virksomheder, herunder Microsoft, der er i gang med at integrere Vimeo i deres video- og fotoprogrammer til Windows.


Men nu har Vimeo selv taget et par interessante skridt i forhold til nye partnerskaber. Et af dem er et nyt partnerskab med Dropbox. Jeps, den er god nok ? nu kan du uploade video til Vimeo direkte fra din Dropbox. Med andre ord: Hvis du har video liggende i skyen, kan du uploade den til Vimeo helt uden at den lagres på din egen maskine. Det skulle forhåbentlig gerne gøre lidt ved upload-hastigheden.


Et par andre nye features er blandt andet en funktion, der gør det muligt at vælge hvilken som helst frame i videoen som thumbnail, samt en ny og længe ventet mulighed for at genoptage video-uploads, der er blevet afbrudt.


Du kan læse mere hos Vimeo selv.

Annonce