Forside Nyheder

Windows 7/8 hybrid-tablet fra Fujitsu


Fujitsu præsenterer en tablet til forretningsfolk på farten – STYLISTIC Q702 hybrid tablet.


Ved at kombinere den tastaturløse tablets intuitive brugerflade med muligheden for at tilslutte et effektivt tastatur i fuld størrelse samt ekstra batterikraft er Fujitsu STYLISTIC Q702 en erstatning for både computeren og tabletten.


Fujitsu fortæller at den er skabt til en hel dags arbejde, hvor som helst og uden behov for opladning på grund af det ekstra batteri i tastaturet. Skærmen er brugervenlig selv i direkte sollys, og den leveres med valgfri indbygget mulighed for 3G/UMTS eller 4G/LTE-mobildata.


STYLISTIC Q702 er beskyttet af en let magnesiumskal, designet til at kunne holde til slag og skrammer ved dagligt brug. Hybrid-tabletten vejer kun 850 g uden tastaturet.


Hybrid-tabletten leveres med en sikkerhedspakke inklusiv en biometrisk fingeraftrykssensor, Computrace-support, HDD og BIOS adgangskodebeskyttelse, indbygget Trusted Platform Module (TPM), Intel Anti-Theft Technology og tredje generation Intel Core i3 eller i5-processor med valgfri Intel vPro-teknologi.


Den nye tablet kommer med Windows 7 installeret, men er klar til Windows 8.


Pris og tilgængelighed er ikke oplyst.


  


Specifikationer  • Tastatur-dockingstation med 4-celle batteri, udvidelsesporte inklusiv LAN (RJ-45) og ekstern display support (VGA)
  • LED-baggrundsbelyst IPS anti-glare 11,6 tommer HD dual digitizer multi-touch display optimeret til både pen- og fingerberøring
  • USB 2.0 og 3.0, HDMI, SD/SDHC-udvidelsesporte
  • Valgfri 3G/UMTS eller 4G/LTE mobil bredbånd-support (support kan variere fra område til område)
  • Accelerometer, gyrometer, magnetometer og ambiente lysfølere bidrager til en let og elegant computeroplevelse
  • Fremad- og bagudrettede webkameraer med supplerende dobbelte mikrofoner til videokonferencer
  • Op til 256GB Solid State Disk
  • Intel® HD Graphics 4000
  • Indbygget 4GB DDR3

Annonce:
Forrige artikelRygte: Hele molevitten af iOS-enheder opdateres
Næste artikelDansk designet TV-stander i aluminium
Her på recordere.dk elsker vi en god dialog. Blot det holdes i en pæn tone, uden personhetz og indenfor emnet. Tak fordi du bidrager positivt. Kommentarer modereres.