Forside Nyheder

3 bekræfter: Vi får iPhone 5 med LTE


3 bekræfter nu, at iPhone 5 vil kunne køre med LTE på deres netværk.


Endnu engang lykkedes det Apple at skabe forvirring omkring, hvorvidt et nylanceret produkt understøtter LTE eller ej. Til at starte med troede vi her på redaktionen, at TDC og Telenor ville putte iPhone 5 i sortimentet med LTE, fordi det stod på en slide under Apples præsentation. Så viste det sig, da specs’ne endelig blev lanceret, at iPhone 5 ikke kunne køre på 2700 MHz og 800 MHz, som er de frekvenser, de to selskaber vil køre LTE på.


I et lille stykke tid troede vi derfor, at LTE på iPhone 5 i Danmark ville være en umulighed, akkurat som det skete med den nye iPad. Men sådan blev det ikke.


Kort tid efter kunne 3 nemlig bekræfte på deres hjemmeside, at de kommer til at føre iPhone 5 med 4G, hvilket betyder LTE i deres verden. Det skyldes at de sammen med Telia er de eneste, der kører med 1800 MHz LTE i Danmark. Og det er et af de tre bånd, den europæiske udgave af iPhone kan køre på.


Om Telia også kommer med på vognen, ved vi endnu ikke. Foreløbig er kun 3 bekræftet, men man kan allerede skrive sig op til iPhone 5 hos begge selskaber.

Annonce:
Forrige artikelApples nye “EarPods” har tre udgange
Næste artikelApples korttjenester kommer til Danmark
Her på recordere.dk elsker vi en god dialog. Blot det holdes i en pæn tone, uden personhetz og indenfor emnet. Tak fordi du bidrager positivt. Kommentarer modereres.