Forside Nyheder

Amazon Cloud Player på vej til Danmark?


Amazons Cloud Player bliver nu officielt tilgængelig i Europa ? eller i hvert fald i tre lande.


Som vanligt er det Storbritannien, Tyskland og Frankrig, der som de største markeder i EU får lov at prøve kræfter med en officiel udgave af Amazon-tjenesten.


Cloud Player giver mulighed for at afspille musik og video fra dit eget lager i skyen, men også musik og film, du har købt på Amazon i digital form, bliver automatisk tilgængeligt i dit lager. Denne del af tjenesten bliver også lanceret i EU nu.


Tjenesten er ikke officielt tilgængelig i Danmark (med mindre, man med diverse tricks omgår begrænsningerne), kun selve lagerdelen kan bruges.


Men med en lancering i de store EU-lande er det pludselig blevet langt mere sandsynligt, at tjenesten åbner i Danmark på et tidspunkt. Og hvem ved, måske følger Amazons tablet, Kindle Fire HD i dens kølvand, ligesom den gør i flere europæiske lande 25. oktober.

Annonce