Forside * Nyheder

Apple giver hints til onsdagens event


Yerba Buena Gardens, San Fransisco. Foto af Luis Gutierrez, udvikler af Super Apps via MacRumous.


 


Apple er ved at gøre sig klar til onsdagens lanceringer, og dekorationen af bygningen rummer skjulte budskaber.


For Apple-fans er ugen endelig oprindet, der hvor der tages hul på efterårets lanceringer. I dette første Apple Event ventes en ny iPhone, nye iPods samt nyheder om iOS 6 og de tilhørende tjenester.


iPhone 5 kan der vel snart ikke koges mere suppe på, rygterne peger mod en telefon der ligner iPhone 4S, blot nu med 16:9 skærm og dermed højere.


Men hvad med de øvrige nyheder? Apple plejer jo at være gode til at give hints i invitationer, bygningsudsmykning mv.


Denne gang er ingen undtagelse. Se godt på billedet ovenfor, der er taget af Luis Gutierrez (udvikler af Super Apps) af bygningen Yerba Buena Gardens i San Francisco, hvor Apple er ved at gøre klar til onsdagens event. Billede lånt fra MacRumours.


 


De farvede streger


Umiddelbart viser billedet intet. Det er bare nogle farvede streger, ikke?


Men så går “budskabsknuserne” i gang. De benærker at stregerne ligner noget der er strukket ud, og efter at have trykket billedet sammen dukker noget genkendeligt op. Det er forskellige ikoner fra iOS 6 der er drejet og strukket.


Med Apples vanlige sans for at skjule budskaber, kan de ikoner muligvis fortælle mere om hvad onsdagens event handler om. Brugeren roosternugget på MacRumours forum lavede grundarbejdet, som vi har arbejdet lidt videre med:


 



 


At dømme efter ikonerne brugt til at dekorere bygningen kommer onsdagens event også til at handle om:



  • Musik
  • Games
  • iTunes
  • Ukendt ?
  • Passport
  • Facebook

Altså udover de forventede nye iPhones og nye iPods. De to ikoner placeret centralt i midten, med hhv. blå/rød og grøn/blå farver, er ikke umiddelbart genkendelige.


 


Onsdag kl. 19


Følg med her på recordere.dk onsdag kl. 19 dansk tid, hvor vi har live blog og undervejs præsenterer alle nyhederne.


Skriv dig eventuelt på en email-underretning her.

Annonce:
Her på recordere.dk elsker vi en god dialog. Blot det holdes i en pæn tone, uden personhetz og indenfor emnet. Tak fordi du bidrager positivt. Kommentarer modereres.