Forside Nyheder

Apple: Køb de andres kort


 


Apples topboss Tim Cook har udsendt det tætteste man kommer på en undskyldning, for deres fejlbehæftede korttjeneste.


Apple har skrottet deres gamle samarbejdspartner Google, eller rettere deres kort fra Google Maps. Det betød et farvel til de velkendte kort med Google Streetview, og goddag til det ukendte.


Det ukendte var Apples egen korttjeneste, og selvom der var foreløbige udgaver i omløb i flere måneder, for beta-testere af iOS 6, så havde kun få forventet en endelig udgave der var så dårlig som tilfældet var.


Efter at iOS 6 blev givet fri, er det haglet ned med kritik af Apple Maps, ligesom nettet flyder over med mere eller mindre morsomme eksempler på fejl. Alle kan have fejl i ny software, men det ligner slet ikke Apple at levere et så halvfærdigt produkt som tilfældet er her. De har ry for at levere en brugeroplevelse af en bedre standard.


Nu leverer Apples topboss Tom Cook en undskyldning til alle kunder. Her indrømmer han at Apple Maps ikke leverer den høje brugeroplevelse som Apple normalt stræber efter, og at de arbejder på højtryk for at forbedre korttjenesten. Det skriver The Verge.


Og så kommer overraskelsen: Han anbefaler direkte Apples kunder at benytte en anden korttjeneste indtil videre. Finde en favorit i AppStore blandt udbydere som Bing, MapQuest og Waze, eller tage fat i en af de online-udgaver som Google og Nokia tilbyder.


Hele meddelelsen – på engelsk – kan læses herunder.


 To our customers,


At Apple, we strive to make world-class products that deliver the best experience possible to our customers. With the launch of our new Maps last week, we fell short on this commitment. We are extremely sorry for the frustration this has caused our customers and we are doing everything we can to make Maps better.


We launched Maps initially with the first version of iOS. As time progressed, we wanted to provide our customers with even better Maps including features such as turn-by-turn directions, voice integration, Flyover and vector-based maps. In order to do this, we had to create a new version of Maps from the ground up.


There are already more than 100 million iOS devices using the new Apple Maps, with more and more joining us every day. In just over a week, iOS users with the new Maps have already searched for nearly half a billion locations. The more our customers use our Maps the better it will get and we greatly appreciate all of the feedback we have received from you.


While we’re improving Maps, you can try alternatives by downloading map apps from the App Store like Bing, MapQuest and Waze, or use Google or Nokia maps by going to their websites and creating an icon on your home screen to their web app.


Everything we do at Apple is aimed at making our products the best in the world. We know that you expect that from us, and we will keep working non-stop until Maps lives up to the same incredibly high standard.


Tim Cook


Apple?s CEO

Annonce