Forside Nyheder

Danske SIII-ejere får snart Jelly Bean


Danske SIII-brugere skal ikke vente så lang tid på ny Android, som andre steder i verden.


 


Danske Galaxy S III-ejere er blandt de første i verden til at få Jelly Bean


Interessen for opdateringer af smartphones er stor i Norden. Den har de luret hos Samsung, og derfor bliver de nordiske kunder blandt de første i verden, som kan opdatere Samsungs Galaxy S III med Android 4.1 Jelly Bean.


“Jeg er glad for, at vi har så engagerede og opmærksomme kunder her i Danmark. Det har også gjort indtryk på vores globale hovedkontor, og derfor bliver de danske kunder blandt de første i verden, der kan trykke opdatér på deres Galaxy S III”, fortæller Jens Arvad, salgschef for Telekom-divisionen i Samsung Danmark. 


Når man har downloadet Jelly Bean til sin Galaxy S III, vil man blandt andet opleve endnu hurtigere responstid, at det føles som at bladre i en bog, når man skifter mellem skærmene i menuen, at startskærmens ikoner ændrer størrelse automatisk, og man får adgang til et mere præcist tastatur.


Jelly Bean til Galaxy S III forventes at være tilgængelig via Kies og FOTA med start i løbet af oktober. Den rulles ud i etaper, for at sikre at serverne opdateringerne bag kan følge med.

Annonce