Forside Nyheder

Er navnet på næste iPhone er fundet?


Tryk på billedet for et større. Foto fra: iphonenieuwsblog.nl


 


Et billede fra et trykkeri cirkulerer på nettet, og det viser et andet navn end iPhone 5. Det er dog formentlig en fake.


Efter at den tredje iPad slet ikke kom til at hedde “iPad 3”, har spekulationerne gået på om Apple ville følge den trend, eller bare slet og ret kalde næste telefon for iPhone 5.


Men faktisk er næste iPhone slet ikke nummer 5, men derimod nummer 6, og det kunne være en grund til at Apple ville finde på noget nyt denne gang også.


Forbes Magazine bringer i dag en artikel, der er baseret på hollandsk blog som har postet et billede der angiveligt stammer fra trykkeriet hvor omslaget til iPhone-kasserne laves.


 


The new iPhone?


Hvis billedet ellers er ægte, så kommer næste iPhone til at hedde:


The new iPhone


Der er bare den hage at billedet muligvis slet ikke er ægte. Kritikere påpeger at billedet viser en iPhone med noget der ligner et YouTube-ikon på desktoppen, en app der er væk i iOS 6. Det kan dog være svært at se, selv på den store udgave, om det er YouTube eller noget andet.


Da der er et stort 5-tal på den officielle invitation, så giver det heller ikke mening at den pludselig skulle hedde “The new iPhone”.


 


Kendte størrelser og priser


Men uanset hvilket navn det bliver, så vi ved dog med rimelig sikkerhed at den kommer i de samme størrelser som iPhone 4S. Dvs. 16GB, 32GB og 64GB, og i hvid og sort finish.


Priserne forventes at lande på samme niveau som iPhone 4S ligger op nu, og den model koster hhv. 4.699, 5.499 og 6.299 kroner (uden abonnement).


 


Onsdag kl. 19


Følg med her på recordere.dk onsdag kl. 19 dansk tid, hvor vi har live blog og undervejs præsenterer alle nyhederne.


Skriv dig eventuelt på en email-underretning her.

Annonce