Forside * Nyheder

Få en fuld MacBook Pro som tablet


Hvorfor skulle det dog kun være Windows-brugere, der får lov til at lege med fulde versioner af softwaren på kommende tablets?


Mac-brugere behøver ikke længere være misundelige på de Windows 8 Pro-tablets, vi kommer til at se i løbet af efteråret. Nu kan man nemlig snart købe en MacBook i tablet-form.


Det er naturligvis ikke Apple selv, der kommer med denne opfindelse, for så havde vi hørt om det for længe siden. I stedet er det et Los Angeles-baseret firma, Modbook Inc., der præsenterer Modbook Pro. Det er basalt set en touchbaseret Macbook Pro med en 13.3-tommers skærm, og der følger en pen med fra Wacom.


En anden forskel fra Macbook Pro er, at Modbook kører med SSD i størrelser fra 64 til 480GB ? sidstnævnte gennem kombination af tre drev.


Folk med amerikanske adresser kan forudbestille den ?moddede? Macbook Pro fra på onsdag, hvor firmaet lover yderligere detaljer, blandt andet om prisen. Med lidt held afslører de også eventuelle europæiske planer der.


Du kan læse mere her: http://www.modbook.com/

Annonce:
Her på recordere.dk elsker vi en god dialog. Blot det holdes i en pæn tone, uden personhetz og indenfor emnet. Tak fordi du bidrager positivt. Kommentarer modereres.