Forside IFA IFA 2012

HBO eksklusivt på Samsung Smart TV


 


Når HBO kommer til Norden, så vil Samsung i en periode have eksklusivret til HBO på Smart TV.


Samsung og HBO har indgået et samarbejde om at bringe HBO GO ind i Norden. Tjenesten vil blive præinstalleret på de fleste af Samsungs Smart TV, Blu-ray-afspillere, smartphones og tablets.


For mindre end 10 euro om måneden (75 kr) får man adgang til tekstede versioner af HBO?s og andre indholdsleverandørers TV-serier og film. Med tjenesten får man de seneste episoder direkte efter, de er sendt i USA, men også alle episoder af tidligere sæsoner er tilgængelige. Alt sammen tekstet på det lokale sprog.


Men der var en grund til at det var Samsung og HBO der i fredags, her på IFA-udstillingen i Berlin, kunne annoncere deres fælles samarbejde. Der bliver nemlig tale om eksklusivt indhold på TV-platformen.


 Et glad trekløver ved annonceringen fredag. Fra venstre Robert (Bob) Zitter Executive Vice President HBO, Direktør for HBO Nordic Hervé Pain og til højre Thomas Anderfelt, Vice President, Samsung Electronics Nordic (Foto: recordere.dk)


 


Samsung eksklusiv


Det er kun Samsung-produkter der får HBO ind i deres Smart TV, nu og her.


Aftalen giver Samsung eksklusivretten til HBO på Smart TV i en periode, og derfor vil vi ikke se LG, Panasonic, Sony, Philips eller andre Smart TV leverandører med HBO GO indhold her i begyndelsen.


Det bekræfter flere kilder, med kendskab til situationen, overfor recordere.dk.


HBO Nordic annoncerer senere i denne måned hvilke øvrige muligheder, udover Samsung Smart TV, som tjenesten vil kunne modtages på her i Norden.


Vi ved endnu ikke hvor længe denne eksklusivaftale løber, imellem HBO Nordic og Samsung, for Samsungs TV-produkter.

Annonce