Forside IFA IFA 2012

IFA fra sidelinjen: Talegenkendelse er svær

På LG-standen demonstrerede de Google TV med talegenkendelse, men al begyndelse er svær.

På IFA set fra sidelinjen kiggede vi på talegenkendelse, her LG’s udgave til deres Google TV. Der sidder en mikrofon indbygget i fjernbetjeningen, så den taler man i som et suplement til at skrive.

Talegenkendelse skal nok blive mere udbredt i hjemmet, til både elektronik og hvidevarer, og al ære og respekt til de fabrikanter der forsøger at mestre teknikken.

Det gik bare ikke så godt da LG ville demonstrere det for en tysk radiostation. Det har sikkert virket fint hjemme i laboratoriet, men måske der var for meget støj på LG-standen. Eller måske havde den flinke koreaner, der demonstrerede systemet, det svært ved at ramme den rigtige engelske dialekt.

Han ville have TV’et til at forstå “LG Electronics”.

Første forsøg gav “He he Electronics”, og efterfølgende forsøg gav ikke bedre resultater. Han mente dog at der måtte være noget galt med fjernbetjeningen til TV’et, for det havde virket.

Men vi mennesker kan ikke altid forstå hinanden, så er det ikke så mærkeligt at en computer også kan tage fejl 🙂

 

Img_1767

Img_1768

Img_1769

Img_1773

Img_1774

Img_1775


Annonce:
Forrige artikelLogitech Squeezebox er død.
Næste artikelHacket: 12 mio. Apple-brugere via FBI-computer
Her på recordere.dk elsker vi en god dialog. Blot det holdes i en pæn tone, uden personhetz og indenfor emnet. Tak fordi du bidrager positivt. Kommentarer modereres.